Baptistengemeente Ontmoeting Arnhem


Houd me vast relatiecursus

“Houd me vast” – relatiecursus bij Ontmoeting

Wie zijn wij? Wat geloven wij? Wat doen wij?

Van verwijdering naar verdieping en verbinding!­
Voelen jullie je eenzaam in de relatie?  Praten jullie weinig over jullie diepere gevoelens met elkaar? Maken jullie ruzie en geven jullie elkaar de schuld van de relatieproblemen? Leven jullie meer en meer langs elkaar heen?

Als dit zo is, dan zitten je duidelijk in een neerwaartse spiraal. Veel stellen lopen in hun liefdesrelatie tegen relatieproblemen aan. Je kan je dan gaan afvragen:

  • Is dit nu alles, moeten we zo doorgaan?
  • We begrijpen we elkaar niet en voelen we ons aangevallen of afgewezen?
  • Ik maak me zorgen voor onze toekomst en dat is niet wat ik wil!

De balans opmaken
Heb je het gevoel te hebben gefaald of is je relatie stroef geworden. Door diverse oorzaken is de echte verbinding met elkaar aan het verdwijnen. Jullie zijn niet de enige! Veel stellen ploeteren voort zonder hulp te zoeken. Toch hoeft het niet te blijven: ook jullie kunnen leren om al deze problemen het hoofd te bieden en je weer veilig en geborgen bij elkaar te voelen.

Praktijk Psyso biedt handvatten om jouw relatie en elkaar weer beter te gaan begrijpen!
Professionele Christelijke relatietherapeuten begeleiden jullie aan de hand van het “Houd me Vast”- EFT relatietraining. Hierbij ga je jezelf en je echtgenoot beter begrijpen, de negatieve patronen in je relatie onderzoeken en krijg je inzicht om het positieve vast te houden en toe te passen.

Ga er beide voor, investeer in je relatie! Als jullie dat doen, dan kunnen jullie samen weer groeien naar een liefdevolle relatie.

Informatie:  Annette Bettonviel of John den Boer

Aanmelden:  info@psyso.nl of  06 –  46 78 79 69

Kijk ook op: www.psyso.nl