Samenkomsten op Zondag

Samenkomsten op Zondag (tijdens Corona)

Diensten live bijwonen

Omdat de onderlinge afstand minimaal 1,5 meter moet zijn, kunnen ca 75 mensen in de zaal zitten. We vragen daarom om uw plek te reserveren.

We willen het zo eerlijk mogelijk doen en proberen dat iedereen, in ieder geval twee keer per maand naar de kerk kan. 

In bovenstaand formulier vragen we naar jouw naam, met hoeveel personen je wenst te komen, of er kinderen voor de kinderdienst komen etc. Op deze manier kunnen we jouw komst voorbereiden.

Voor alle activiteiten geldt dat de richtlijnen van het RIVM inzake hygiëne, afstand en dergelijke in acht worden genomen. Daarnaast hebben we een protocol opgesteld.

Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het eerlijk verdelen van de bezoekers en zullen 2 weken bewaard blijven. Zodat er in het geval van een Corona besmetting een overzicht is voor het contactonderzoek. 

Diensten online bijwonen

Naast de live diensten bieden we ook de mogelijkheid om de dienst online te volgen of terug te kijken. 

Ons gebed

We bidden voor allen die in de zorg werken, voor hen die druk bezig zijn om het virus te bestrijden en in te dammen en voor hen die ziek zijn geworden, of geliefden aan het virus hebben verloren. Maar boven alles bidden we dat mensen in deze moeilijke tijd het ware leven vanuit de relatie met Jezus Christus mogen vinden. In die relatie verdwijnt de angst voor besmetting, ziekte en zelfs dood, want Hij heeft de dood overwonnen.

Doorpraten?

Wilt u (telefonisch) doorpraten over de betekenis van Jezus Christus voor uw leven in deze tijd van crisis? Mail onze voorganger Gijs de Bree: voorganger@bgontmoeting.nl