Kinderkerk

kinderkerk

Kinderkerk voor alle leeftijden

Er zijn voor de kinderen in de verschillende leeftijden groepen waar ze tijdens de samenkomsten op hun niveau samenkomen:

  • Voor de kleinsten van 0 tot 3 jaar is er een crèche.
  • Kinderen in de peuter- en basisschoolleeftijd gaan naar verschillende groepen binnen de kinderkerk.

Hier hebben ze een gezellige tijd, zingen samen liedjes, bidden, wordt een bijbelverhaal vertelt op hun niveau, knutselen & doen spelletjes. Het allerbelangrijkste is dat kinderen leren hoeveel de Here God van hen houdt!

Groepen

Crèche

Elke zondag

Voor kinderen tot 2,5 jaar

Noachs beestenboel

Elke zondag

Voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar

Deborah's Helden

elke zondag

Voor kinderen van groep 1 en 2 van de basisschool

Davids keien

Elke zondag

Voor kinderen van groep 3, 4 en 5 van de basisschool

Gideonsbende

elke zondag

Voor kinderen van groep 6, 7 en 8 van de basisschool.

Onze visie op het kinderwerk

Jezus zegende de kinderen en daarmee stelde Hij de kinderen als voorbeeld. Alle kinderen zijn welkom bij ons in de kinderkerk. Kinderen kunnen vrienden maken,  in een veilige omgeving.

God leert ons door de bijbel heen dat Hij bij ons wil wonen. Samen met de kinderen willen we op weg gaan om dat te ontdekken en te leren.

In de bijbel belooft God zijn zegen aan de gemeente als we werken aan de opdracht om door te geven wat we van Jezus Christus hebben geleerd. Als we dat zorgvuldig doen bouwen we mee aan zijn koninkrijk.

De verhalen in de bijbel staan centraal en vandaar leven we de kinderen voor en ontdekken we wat het voor een ieder van ons mag betekenen om in het dagelijks leven een volgeling van Jezus te zijn.

 

Jezus was al jong als kind in de tempel om te leren over Zijn Vader. Zo mogen wij ook kijken naar de kinderen in onze gemeente. We mogen ze ieder op hun niveau bekend maken met de verhalen uit de bijbel, en wat ze voor ons in geloof betekenen in de praktijk van elke dag.

 

Aan eind van de kinderkerk ( eind groep 8) willen we graag dat de kinderen weten dat Jezus hun redder is, dat Hij hun zonden wil vergeven op basis van geloof (Johannes 3:16)

We willen dat de kinderen in grote lijnen het hele verhaal uit de bijbel kunnen vertellen.

Dat ze een goede en stevige basis hebben om hun keuzes te maken en door kunnen groeien naar een volwassen geloof.

We willen dat ze hebben  ervaren dat Jezus van hen houdt en dat ze weten dat met God de Vader en God  de Zoon en met de God de Heilige Geest een relatie mogen en kunnen opbouwen.

Hebt u nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje.