Baptistengemeente Ontmoeting Arnhem


Welkom

  • 190923_Vrucht-dragen_website

  • Afbeelding3

  • banner21

  • Billboard-970x250

    Geven aan de collecte via je mobile telefoon. Klik hier voor meer info.
  • Banner-Gedalja

  • kaart-wassenaarweg

Hartelijk welkom bij baptistengemeente
“Ontmoeting” in Arnhem-Zuid.


Corona

De diensten van de komende zondagen zullen live gestreamd worden via internet. op De LiveStream is te volgen via www.bgontmoeting.nl/livestream kun je deze volgen.

Dit naar aanleiding van de maatregelen die landelijk worden geadviseerd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Eén van de maatregelen is, dat er geen evenementen moeten worden gehouden waarbij meer dan 100 mensen aanwezig zijn. 

We willen vanuit onze verantwoordelijkheid als gemeente van Jezus Christus dit advies ter harte nemen. Diensten (al dan niet in gewijzigde vorm) in kleine setting kunnen houden om die via internet beschikbaar te maken. 

We roepen u op om te bidden voor allen die in de zorg werken, voor hen die druk bezig zijn om het virus te bestrijden en in te dammen en voor hen die ziek zijn geworden, of geliefden aan het virus hebben verloren.


Wij willen een liefdevolle, open en gastvrije gemeenschap van gelovigen zijn, tot eer van God. Ons streven is dat mensen ervoor kiezen om Jezus Christus te volgen en zich door Hem te laten vormen. Dankzij Jezus kunnen mensen een echte, levende relatie krijgen met God. Dat vieren we in onze samenkomsten. In de kerk ontmoeten we niet alleen elkaar, maar bovenal onze levende Heer en Heiland.

Samenkomsten

Iedere zondag is er om 10.30 uur een kerkdienst waarin iedereen hartelijk welkom is. De dienst duurt ongeveer anderhalf uur. Tijdens de samenkomsten is er voor de kinderen in de basisschoolleeftijd een eigen ‘kinderkerk’. Voor de kleinsten is er een crèche.

Na de dienst is er uitgebreid  tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie, thee of fris.

We hopen u binnenkort te mogen begroeten in ‘Ontmoeting’ aan de Wassenaarweg 5 in Arnhem-Zuid. Ons gebouw is rolstoeltoegankelijk.

Graag tot ziens!

Geven aan de collecte via je mobile telefoon. Klik voor meer info

Posted in Geen categorie on maart 20, 2020.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *