Nieuws

10 juli Openluchtdienst en picknick

10 juli  ‘Kerk BinnensteBuiten…’

‘It giet oan!’

Het gaat door! Het wordt zondag prachtig zomers weer en pas aan het eind van de middag, wanneer we al weer weg zijn, bestaat er een kans op een kleine bui. Daarom hopen we velen van jullie te ontmoeten bij de Rijkerswoerdse Plassen om gezamenlijk het seizoen af te sluiten op een ontspannen manier. Het programma is jullie al eerder gemaild. Dit programma is helemaal vrijwillig te bezoeken waarbij je kunt aansluiten wanneer je wilt. Er zullen altijd mensen zijn bij de plek waar we zitten. Je kunt ons zondag vinden in de buurt van de parkeerplaats aan de kant van de provinciale weg tussen Arnhem-Zuid en Elst, te herkennen aan een grote banner met ons logo erop. Vergeet je lunch en een stoel of kleed niet mee te nemen. Voor mensen die slecht ter been zijn zullen er een aantal stoelen uit de kerk worden meegenomen. Mochten er nog vragen zijn, laat het dan weten aan Inge den Haan of Wietse van der Hoek. Tot zondag!

Gezellige afsluiting van het seizoen bij de Rijkerswoerdse Plassen op zondag 10 juli! Jij bent er toch ook bij! We hopen natuurlijk op mooi weer. Wat gaan we doen? We hebben een programma samengesteld waar wat te kiezen valt. Je kunt bepaalde onderdelen bezoeken of alles, net wat je wilt.

Programma:
– 09.00 uur: meditatieve wandeling om het meer
– 10.00 uur: koffie, thee en limonade
– 10.30 uur: worship
– 11.00 uur: kinder- en jeugd spelactiviteiten (vanaf 3+)
– 11.30 uur: hagepreek
– 12.15 uur: worship
– 12.30 uur: picknick
– 13.30 uur: voetbaltoernooi voor wie wil…

Voor de allerkleinsten is er geen programma of oppas, maar wanneer je zelf wat speelgoed of ander vermaak meeneemt komt dit vast wel goed.

Hoe en waar?
We hopen een plekje te vinden vlak bij de parkeerplaats van de Rijkerswoerdse Plassen. Je kunt ons herkennen aan een grote banner met het logo van de gemeente erop. We raden aan zoveel mogelijk met fiets te komen. Met de auto is ook mogelijk, maar houd er dan rekening mee dat het betaald parkeren is. (€5,00 om door de slagboom te mogen) De toiletten zijn alleen open met heel mooi weer, dus houd er rekening mee dat de toiletten mogelijk gesloten zijn. We hopen dat gemeenteleden die dicht in de buurt wonen wellicht hun toilet even beschikbaar willen stellen voor wanneer dat echt nodig is. We doen ons best om dit goed te regelen…

Wat meenemen?
We vragen of je zelf een stoel of kleed wil meenemen en lekkere dingen aan eten en drinken voor de picknick. Wij zorgen voor bordjes, bekertjes, bestek voor de lunch en koffie en thee voor de ochtendpauze.

Bij slecht weer verplaatsen we het naar 17 juli. Bij twijfel, houd onze website www.bgontmoeting.nl in de gaten.

We hopen op een mooie ‘Ontmoeting’ dag!

Inge den Haan
Wietse van der Hoek