Baptistengemeente Ontmoeting Arnhem


Kinderkerk

kinderkerk

Tijdens de samenkomsten is er voor de kleinsten (0 tot 3 jaar) een crèche. Kinderen in de peuter- en basisschoolleeftijd mogen naar hun eigen ‘Kinderkerk’ Gezellig samen liedjes zingen, bidden, Bijbelverhalen vertellen, knutselen en spelletjes doen. Maar het allerbelangrijkste is dat kinderen leren hoeveel de Here God van hen houdt!

 voor kinderen tot maximaal 3 jaar.

vanaf 3 jaar en groep 1 en 2 van de basisschool.

voor groep 3, 4,5 van de basisschool.

voor groep 6, 7 en 8 van de basisschool.

Na de dienst mag u uw kind weer ophalen in het lokaal.
Hebt u vragen? Stuur dan even een mailtje.

Missie Kinderwerk
Jezus zegende de kinderen en daarmee stelde Hij de kinderen als voorbeeld. Alle kinderen zijn welkom bij ons in de kinderkerk. Kinderen kunnen vrienden maken,  in een veilige omgeving.

God leert ons door de bijbel heen dat Hij bij ons wil wonen. Samen met de kinderen willen we op weg gaan om dat te ontdekken en te leren.

In de bijbel belooft God zijn zegen aan de gemeente als we werken aan de opdracht om door te geven wat we van Jezus Christus hebben geleerd. Als we dat zorgvuldig doen bouwen we mee aan zijn koninkrijk.

De verhalen in de bijbel staan centraal en vandaar leven we de kinderen voor en ontdekken we wat het voor een ieder van ons mag betekenen om in het dagelijks leven een volgeling van Jezus te zijn.

Visie
Jezus was al jong als kind in de tempel om te leren over Zijn Vader. Zo mogen wij ook kijken naar de kinderen in onze gemeente. We mogen ze ieder op hun niveau bekend maken met de verhalen uit de bijbel, en wat ze voor ons in geloof betekenen in de praktijk van elke dag.

Doel
Aan eind van de kinderkerk ( eind groep 8) willen we graag dat de kinderen weten dat Jezus hun redder is, dat Hij hun zonden wil vergeven op basis van geloof (Johannes 3:16)

We willen dat de kinderen in grote lijnen het hele verhaal uit de bijbel kunnen vertellen.

Dat ze een goede en stevige basis hebben om hun keuzes te maken en door kunnen groeien naar een volwassen geloof.

We willen dat ze hebben  ervaren dat Jezus van hen houdt en dat ze weten dat met God de Vader en God  de Zoon en met de God de Heilige Geest een relatie mogen en kunnen opbouwen.