Ontstaansgeschiedenis Baptistengemeente Ontmoeting

Ontstaansgeschiedenis Baptistengemeente Ontmoeting

Baptistengemeente Ontmoeting ontstond in 1986 als zelfstandig ‘dochter’ van baptistengemeente Arnhem- Centrum.

De gemeente is opgedeeld in 7 wijkkringen. Zij komen samen voor Bijbelstudie, gebed en andere activiteiten. Meer informatie over onze wijkkringen en Bijbelstudies is te vinden op de pagina; ‘’Wijkkringen en Bijbelstudies’’.

Waarom heten wij Ontmoeting?

Ontmoeten speelt een centrale rol binnen onze gemeente. De reden dat wij gemeente zijn, is dat God ernaar verlangt iedereen te ontmoeten, om zo een relatie met ons aan te gaan.

Wij ontmoeten elkaar graag in ons gebouw, tijdens zondagse diensten, de kinderkerk, jeugddiensten en/of doordeweekse activiteiten.

Leden, vrienden en gasten

De gemeente bestaat uit leden, vrienden en gasten. Wij hebben zo’n 220 leden en 70 vrienden. Naast leden kennen wij ook vrienden, zij wonen onze samenkomsten regelmatig bij. Ze delen ons gedachtengoed en voelen zich verbonden met onze gemeente.

Belijd jij Jezus Christus als jouw persoonlijke verlosser? Dan kun je deelnemen aan het avondmaal. In de dienst vragen wij of gasten zich willen voorstellen. Zo weten wij met wie we de Tafel des Heren delen.

Natuurlijk staat onze deur ook open voor gasten. Nieuwsgiering geworden? Kom een keer langs!

Wij ontmoeten je graag op zondagmorgen om 10:30 uur in ons gebouw. Na de dienst ontmoeten we elkaar onder het genot van een kopje koffie. Uiteraard ben je tot niks verplicht.