Baptistengemeente Ontmoeting Arnhem


Zangkoor Gedalja

Wie zijn wij?
Zangkoor Gedalja maakt deel uit van Baptistengemeente ‘Ontmoeting’ te Arnhem-Zuid. Mensen buiten deze gemeente zijn ook van harte welkom. Gedalja repeteert elke donderdagavond in de Kerkzaal van het gebouw ‘Ontmoeting’. Wij zingen er naar hartenlust en werken aan de uitbreiding van een breed repertoire. Dit bestaat uit zowel klassiek als moderne gospel en opwekkings ‐liederen in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Gedalja
betekent: “Groot is de Heer”. We geloven in een liefhebbende, Drie‐Enig‐God, Die persoonlijk met ons wil omgaan. Wij willen door onze liederen Hem groot maken. Een lied mag het hart raken, niet alleen tijdens optredens, maar misschien juist ook tijdens de repetitie avonden! De sfeer binnen het koor is ontspannen.

Wie is dirigente Anna Wya de Jong?
Anna Wya de Jong is de dirigent van Gedalja. Ze is actief als docent muziek in het voortgezet onderwijs en is daarnaast actief als repetitor, pianiste (begeleiding) en dirigente. In 2009 is ze afgestudeerd aan het conservatorium in Zwolle (ArtEZ) als docent muziek. Al van kleins af aan zingt ze graag in koren. “Samen zingen heeft een sterke aantrekkingskracht en geeft een warm gevoel!” De verbinding onderling, maar ook met de luisteraar, is iets waar we de komende tijd veel van gaan genieten door samen te zingen!

Luister hier naar een opname van Healing Grace tijdens een van onze oefenavonden.

Elke donderdagavond oefenen wij van 20.00u ‐ 21.30u in gebouw ‘Ontmoeting’, Wassenaarweg 5 te Arnhem. Na afloop genieten we met elkaar van een bakje koffie of thee.

Wilt u een keer vrijblijvend met ons mee zingen?
Neem gerust contact met ons op via het secretariaat: gedaljainfo@gmail.com