Zangkoor Gedalja

Wie zijn wij

Zangkoor Gedalja maakt deel uit van de baptistengemeente Ontmoeting. Mensen buiten deze gemeente zijn ook van harte welkom om deel te nemen!

Gedalja repeteert elke donderdagavond in de kerkzaal van het gebouw Ontmoeting. Wij zingen er naar hartenlust en werken aan de uitbreiding van een breed repertoire. Het repertoire bestaat uit zowel klassieke- als moderne gospel en opwekkingsliederen in de Nederlandse en Engelse taal.

Gedalja betekent ‘’Groot is de Heer’’. We geloven in een liefhebbende God, die persoonlijk met ons wil omgaan. Wij willen Hem door onze liederen groot maken. Een lied mag het hart raken, niet alleen tijdens optredens, maar misschien juist ook tijdens de repetitie-avonden. Er hangt een ontspannend sfeer binnen het koor.

Dirigente Anna Wya de Jong

Anna Wya de Jong is de dirigente van Gedalja. Ze is actief als docent muziek op het voortgezet onderwijs, repetitor, pianiste (begeleider) en dirigente. In 2009 is ze afgestudeerd aan het conservatorium in Zwolle (ArtEZ) als docent muziek. Al van kleins af aan zingt ze graag in koren. ‘’Samen zingen heeft een sterke aantrekkingskracht en geeft een warm gevoel!’’ De verbintenis onderling en met de luisteraar is iets waar we van genieten door samen te zingen.

Wanneer?

Elke donderdagavond oefenen wij van 20:00 uur tot 21:30 uur in het gebouw van baptistengemeente Ontmoeting. Na afloop genieten we met elkaar van een bakje koffie of thee.

Een keer vrijblijvend meezingen? Dit kan!
Neem gerust contact met ons op via het secretariaat: gedaljainfo@gmail.com